1 buc.
469,00 RON*
Disponibil online
+ puncte
Adaugă la lista de dorințe
Elimină din lista de dorințe
- Cod produs:
- 1200840
- Cadou pentru:
- Craciun, Sfantul Nicolae
- Nota de start:
- bergamota
- Note de baza:
- lichen de stejar
- Note de mijloc:
- iasomie
- Parfum:
- acvatic
Setul contine: Acqua di Gio Eau de Toilette 50 ml si Acqua di Gio All Over Body Shampoo 75 ml.Un cadou ideal pentru a celebra magia sarbatorilor de iarna, inspirat si reinterpretat intr-un model magic si festiv.ACQUA DI GIÒ, parfumul masculin iconic al brandului Giorgio Armani, se deschide cu note marine, inclusiv bergamota de Calabria, neroli si mandarina verde. Aceste nuante usoare, acvatice se imbina cu rozmarin, curmal si paciuli indonezian pentru a crea un parfum de lunga durata, citric si proaspat.Experimentati prospetimea revigoranta a marii, surprinsa intr-o apa de toaleta. Clasic si perfect echilibrat, aceasta colonie de parfum pentru barbati surprinde prospetimea pura si caldura Marii Mediterane cu uleiuri parfumate amestecate cu experienta. Sticla mata reprezinta ecoul parfumului barbatesc proaspat inspirat de apa curata din interior.
Pulverizeaza apa de toaleta ACQUA DI GIO direct pe piele, in special in zonele de puls: incheietura mainii, interiorul coatelor, baza gatului, in spatele urechii.
559270 02 - INGREDIENTS: ALCOHOL • AQUA / WATER / EAU • PARFUM / FRAGRANCE • LINALOOL • LIMONENE • BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • BENZYL SALICYLATE • GERANIOL • BENZYL ALCOHOL • CITRAL • CITRONELLOL • EUGENOL • CINNAMYL ALCOHOL (F.I.L. N70021801/5).744026 03 - INGREDIENTS: AQUA / WATER / EAU • SODIUM LAURETH SULFATE • DECYL GLUCOSIDE • GLYCERIN • PARFUM / FRAGRANCE • COCO-BETAINE • LAURETH-11 CARBOXYLIC ACID • OLETH-20 • CITRIC ACID • PPG-5-CETETH-20 • SODIUM BENZOATE • SODIUM HYDROXIDE • SODIUM CHLORIDE • PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE • LIMONENE • HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE • LINALOOL • PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • CI 19140 / YELLOW 5 (F.I.L. N296519/2).
Conectare